Petitie impotriva casatoriilor intre homosexuali in ROMANIA

retete culinare vedete publicitate

,,Human Rights Watch cere autoritatilor romane sa permita casatoriile homosexuale,, . NU trebuie permis asa ceva in Romania, plus ca mai vor sa adopte copii. Masura este o insulta la adresa noastra, a romanilor sanatosi ! Nu avem nevoie de o asemenea boala in societatea noastra! Trebuie exclusa casatoria intre 2 persoane de acelasi sex !
divertisment portal stiri

... nu inteleg pe cine deranjeaza, pana acum era deranjata biserica dar se pare ca numarul preotilor homosexuali creste neincetat, asadar ca probabil nu mai au nimic de zis
Fara imprumut la FMI si Banca Mondiala

retete culinare vedete publicitate

Dragi Romani,
Daca acest imprumut se va realiza atunci pot sa afirm cu toata certitudinea ca suntem terminati ca natie. Acest imprumut nu va face altceva decat sa ne scufunde si mai mult. Singura sansa pentru a iesi cu bine din aceasta criza este sa facem economii si sa muncim mai mult. Insa este greu de crezut ca cineva din Romania mai poate motiva un popor care timp de 20 de ani a fost mintit. In cine sa se mai increada cetatenii Romaniei? In Iliescu, Geoana, Basescu, Voiculescu, Vacaroiu, Tariceanu, Nastase, Vadim etc.??? Eu unul nu am incredre in acesti "oameni" si in aceste partide care timp de 20 de ani au furat cu nerusinare, au falimentat banci si acum au tupeul sa le spuna muncitorilor, oamenilor cu frica de Dumnezeu sa isi plateasca ratele la banci. Exista un grad mare de nesimntire in societatea romaneasca, si aceasta nesimtire este alimentata de oamenii care ne conduc sau care ne-au condus. Singura solutie este ca puterea din Romania sa revina tinerilor si ei sa isi construiasca viitorul asa cum cred de cuviinta. De 20 de ani vorbim numai de pensii, de sporuri si alte lucruri care nu produc valoare adugata. Iata cum dupa ce acesti politicieni care au vandut activele statului(fabrici, pamanturi etc.) ne scot datori la FMI sau mai stiu eu cui. TIMP DE 20 DE ANI AM VANDUT TOT SI SUNTEM DATORI?????!!!!! Cum pot explica politicienii "nostri" acest "management"? O sa ajungem sa platim taxe si pe mersul pe trotuar. Dar macar trotuarul sa fie al nostru nu al FMI-ului sau a altor mafioti internationali. Prin urmare va rog sa semnati aceasta petitie impotriva unui imprumut la FMI sau BM. Trebuie sa spunem NU celor care doresc sa ne vanda tara.

divertisment portal stiri

...nu cred ca te aude cineva, mai ales ca FMI si BM sponsorizeaza expansiunea UE si razboaiele SUA. Romania e doar un sclav al UE.
Petitie impotriva subiectelor pentru Bacalaureat 2008 la disciplina Matematica

retete culinare vedete publicitate

Domnule Ministru,
Noi, elevii clasei a 12-a contestam propunerile pentru examenul de bacalaureat 2008 la disciplina matematica (M1, M2) pentru ca :
- gradul de dificultate al subiectelor depaseste cu mult nivelul mediu al cunostintelor unui elev de clasa a 12-a .
- acest aspect anterior mentionat va incuraja promovarea bacului prin mita si prin pile , va sustine coruptia in scoli si nu va fi nicidecum un mod de a ne evalua eficient. Prin urmare , va amplifica mediocritatea supraevaluata in Romania, dar si denigrarea anumitor valori , si nu cred ca ca asta ne dorim de la un sistem de invatamant care se doreste a fi european .
Dimpotriva ne dorim un mediu in care sa ne dezvoltam firesc si corect . Ne dorim un mediu in care noi , cei din generatia '90-'89 , sa nu mai fim niste "cobai" ai experimentelor din invatamant ci sa fim evaluati corect, la un nivel mediu, echilibrat, justificat.
- punctajele au fost schimbate in mod nejustificat .
- timpul de rezolvare (orientativa) si intelegere a subiectelor este mult mai limitat fata de cel de anul trecut (martie-iunie), pentru ca subiectele au fost publicate cu 2 luni mai tarziu.
- am intalnit situatii in care profesorii de la pregatire nu sunt in stare sa rezolve anumite subpuncte de la prima parte a subiectelor propuse! de asemenea, profesorul pe care il avem la clasa nu cunoaste rezolvarea a numeroase subpuncte ceea ce este mai mult decat grav .
- subiectele se axeaza foarte mult pe notiuni de geometrie, notiuni pe care s-a insistat foarte putin pe toata perioada liceului.
-au fost de asemenea sesizate greseli in redactarea textului.
Luand in considerare cele de mai sus , intentionam sa actionam in aceasta privinta. Un prim pas pentru a ne face vazuti si auziti este aceasta petitie .
In acest sens, va propunem niste cai constructive de remediere a situatiei :
- refacerea cat mai rapida a subiectelor la disciplina matematica (M1, M2)... in asa fel inca sa fie accesibile elevului cu pregatire MEDIE .
- publicarea unor rezolvari propuse dupa care sa ne ghidam in cazul in care profesorul de la clasa nu poate rezolva anumite cerinte.
- redimensionarea punctajului in conformitate cu punctajul pentru variantele din 2007.
- gasirea unei alte solutii constructive si avantajoase atat pentru noi , elevii claselor a 12-a cat si pentru invatamantul european din Romania .

divertisment portal stiri

hai ca sunteti amuzanti; pai eu ce ziceam la inceput despre tineri care n-au ce face si stau toata ziua pe internet?! Puneti burta pe carte si lasati prostiile.
Salvati Brasovul de poluare!

retete culinare vedete publicitate

SC Kronospan Romania SRL are in plan constructia unei fabrici de pal, in cartierul Stupini, din Brasov, la granita cu zona rezidentiala. In procesul de prelucrare al palului se foloseste o substanta numita formaldehida, care in cantitati mari este extrem de nociva organismului uman avand chiar posibil efect cancerigen. Societatea a fost de altfel amendata in 2007 cu 320.000 RON pentru nerespectarea normelor de mediu si autorizatiei de mediu, iar in 2008 cu 180.000 RON. Din acestia, 80.000 RON reprezinta amenda pentru neanuntarea autoritatilor de mediu cu privire la un incident soldat cu depasirea de doua ori a valorii maxim admise la formaldehida.
In 2002 SC Kronospan Romania SRL a obtinut autorizatia de construire cu nr.265 din 2002, eliberata de Primaria Municipiului Brasov, autorizatie in care s-a prevazut o durata de executie a lucrarilor de 10 ani, respectiv pana in anul 2012. In prezent se lucreaza intens pe santiarul Kronospan de la marginea zonei rezidentiale a Brasovului.

divertisment portal stiri

cum erau vorbele alea "legi noi date de boi", parca. Amenda se plateste, autorizatia e valabila si constructia nu se intrerupe, nimanui nu-i pasa. Mai bine faci un protest acolo, daca vrei efect
Acestea sunt cateva dintre petitiile amuzante pe care le-am citit acolo, din plictiseala, dar va spun ca sunt si altele, de genul aduceti ADDC in Romania, reducerea numarului de variante pentru BAC (hehe iarasi tinerii), impotriva demisiei lui Mircea Badea si cate si mai cate scrisori nu scriu oamenii in toata firea catre un Mos Craciun fictiv

0 comments:

Post a Comment